IJsberen in de woestijn – Jan Willem Smeets

thktyjl7b6_868

Volgens Lily

Het is alweer enige tijd geleden dat ik dit boek gelezen heb. Als ik zonder weer in het boek te bladeren zou moeten vertellen waar het over gaat, had ik het echt niet geweten. Zegt denk ik genoeg…  Heb wel ongelooflijke zin gekregen om een keer een maand naar Zuid-Spanje op vakantie te gaan 🙂

Fragment

Ze had geen wekker nodig. Om klokslag acht uur werd ze wakker en stond op, een kwartier later zat ze te ontbijten in Casa Blanca, weer een kwartier later was ze terug, zette de laptop aan en ging aan het werk. De eerste dagen was er heel veel overredingskracht voor nodig geweest om haar ervan te overtuigen dat ze zich niets van mij moest aantrekken als ik nog in bed lag. Zich er helemáál niets van aantrekken lukte haar niet; na een dag wist ze precies over welke traptrede ze heen moest stappen omdat die kraakte, hoe ze geluidloos de deur open en dicht kon doen, hoe ze kon voorkomen dat de luiken piepten als ze die openzette.

Titel: IJsberen in de woestijn
Schrijver: Jan Willem Smeets
Uitgever: Nieuw Amsterdam
isbn: 9789046818688
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s