Lily’s Kookboekenlounge

De tweede avond van de Kookboekenlounge: vrijdag 15 februari! Een Leeslounge voor kookboeken!

koksmuts_b58

Hoe werkt het?

We organiseren eens in de drie maanden een Kookboekenlounge. We kiezen iedere keer een kookboek uit waar, naast lekkere recepten ook een ‘goed verhaal’ in staat of, een leesboek waar naast een goed verhaal ook lekkere recepten in staan. Wanneer je je aanmeldt voor een Kookboekenlounge betaal je een bepaald bedrag, dat bedrag is inclusief het kookboek dat we die keer behandelen (en dat je bij Boekhandel Verkaaik in Gouda kunt ophalen) en de bespreking mét drankjes. Je kookt zelf iets uit het boek dat we bespreken en op de dag zelf eten we dat gezellig met elkaar op, drinken er wat bij en geven hier ons commentaar op. Je kunt je voor iedere bijeenkomst opnieuw aanmelden, het is dus niet zo dat je verplicht alle keren aanwezig moet zijn.

Het tweede boek?

Het eerste boek dat we hebben behandeld was HARTSTIKKE MEDITERRAAN: langer, fitter en slanker leven dankzij de mediterrane keuken, geschreven door Annemieke en Janine Jansen. De bijeenkomst was zeer geslaagd, we hebben heerlijk gegeten en het boek, het verhaal erachter én de recepten goed kunnen beoordelen.

tlv_c78

Het tweede boek dat we gaan behandelen wordt TLV van Jigal Krant, winnaar van het Gouden Kookboek 2018. Een boek vol recepten en verhalen uit Tel Aviv. Voor Jigal Krant is dit boek een culinaire ode aan zijn tweede thuis. Naast fantastische foto’s, mooie verhalen bevat het boek een groot aantal lekkere recepten. Na het lezen van dit boek krijg je acuut zin om een ticket naar TLV te boeken!

Wie gaat er mee doen op vrijdag 15 februari?

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze tweede Kookboekenlounge die zal plaatsvinden op vrijdag 15 februari 2019? We starten om 18.00 uur, locatie wordt nog bekend gemaakt. De prijs voor deze bijeenkomst bedraagt  € 32,50 (incl. boek en drankjes dus). We zullen dus met z’n allen alle gerechtjes die gemaakt zijn proeven en beoordelen (je hoeft thuis dus niet te eten). Doe je mee? Meld je dan aan door een mail te sturen naar lilysbooksandcooks@hotmail.com. Je ontvangt dan een bevestiging met code om het boek af te halen bij Verkaaik en verdere uitleg over de avond.

Kun je deze avond niet, maar wil je wel een uitnodiging ontvangen voor een volgende Kookboekenlounge in mei of juni 2019 (datum en boek worden binnenkort bekend gemaakt), dan kun je ook een mail sturen naar lilysbooksandcooks@hotmail.com.

.

 

Advertenties