Lily’s Non-fictie Leeslounge

Op 11 november a.s. is er weer een Non-Fictie Leeslounge! Dit keer gaan we Het zoutpad van Raynor Winn bespreken. Want het boek leest wel als een roman maar is het waargebeurde verhaal van de wandeltocht die Raynor en haar man Moth gaan maken omdat ze geen andere kant meer op kunnen. Alles wat ze hadden in het leven is in een paar weken in rook opgegaan. Daarbij heeft Moth ook nog een vreselijk diagnose gekregen. Wat doe je als het water letterlijk tot aan je lippen staat?

Wat kunnen we leren van Het zoutpad?

Wanneer je mee wilt doen met de bespreking, stuur dan een mail naar lilysbooksandcooks@hotmail.com. Of de bespreking live in de bibliotheek of via zoom zal gaan plaatsvinden zullen we nog beslissen.

 

Naast literaire fictieboeken verschijnen er ook ieder jaar heel veel interessante non-fictie of informatieve boeken.

Op 18 september 2019 vond de eerste Non-fictie Leeslounge plaats in de Chocoladefabriek. De Non-fictie Leeslounge is een samenwerking van Bibliotheek Gouda en Lily’s Leeslounge. In deze Leeslounge leer je nieuwe mensen kennen die in hetzelfde onderwerp als jij geïnteresseerd zijn, je leert onder woorden te brengen wat je ervaringen zijn én je ervaringen worden verrijkt door de inzichten van anderen.

Je kunt ook deelnemen aan de Facebook-groep ‘Leeslounge non-fictie’ van Bibliotheek Gouda. Daar houden we je op de hoogte van de Leeslounge.

Het zoutpad is o.a. te verkrijgen bij Boekhandel Verkaaik, Lange Tiendeweg 35 in Gouda (ook online!).