Het meisje in de trein – Paula Hawkins

th_3_ec1

Volgens Lily

De tekst op de achterflap van dit boek trekt aan: Voor de mensen in deze wagon ben ik een van de velen. Ik doe als iedereen: reis naar mijn werk, maak afspraken, tik op mijn telefoon. Zo zie je maar. Paula Hawkins is journalist in Engeland en dit is haar thriller-debuut. De filmrechten zijn reeds verkocht, en daar leent het verhaal zich ook goed voor denk ik. Het boek leest lekker weg. Waarom dit boek nou zo’n enorme hype is begrijp ik dan weer niet…

Fragment

Beste Scott,
Ik heet Rachel Watson. Je kent me niet. Ik zou graag met je praten over je vrouw. Ik heb geen informatie over waar ze zich bevindt, ik weet niet wat haar is overkomen. Maar ik denk dat ik informatie heb waar je wat aan kunt hebben.
Het kan zijn dat je me niet wilt spreken, daar zou ik begrip voor hebben, maar als je dat wel wilt, e-mail me dan op dit adres.
Met vriendelijke groet,
Rachel

Titel: Het meisje in de trein
Schrijver: Paula Hawkins
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
isbn: 9789400503885
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s