Leeslounge 5 januari 2016

Op dinsdag 5 januari 2016 vindt de tweede bijeenkomst plaats van de Leeslounge. Voor 5 januari lezen we het boek Vader van Karl Ove Knausgård. Dit boek is het eerste deel uit de reeks Mijn strijd, het autobiografische leven van Knausgård dat hij in zes delen aan het papier toevertrouwde. Knausgård heeft in Zweden waar hij woont (hij komt van origine uit Noorwegen) inmiddels een popsterrenstatus bereikt. Met zijn boeken verovert hij langzaamaan de hele wereld.

 

Wanneer je het leuk vind om aanwezig te zijn bij de boekbespreking op 5 januari (van 20.00 tot 22.00 uur in Gouda), stuur dan een mailtje naar anitaootjers@hotmail.com. Je ontvangt dan nog wat meer informatie.

th_5_658

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s