De blauwe kamer – Susan Henderson

preview-de-blauwe-kamer_150c

Fragment

“Mijn vader heeft me ooit eens voorgesteld aan de minister van Defensie,” vertelde ik. “En die gaf me meteen zijn handtekening op een papier, ook al had ik daar helemaal niet om gevraagd. Dus toen vroeg ik: “Hebt u misschien nog een stuk papier? Dan schrijf ik ook even mijn naam voor u op.”
“En heb je hem toen je handtekening gegeven?”
“Ja!”
We moesten allebei lachen. Ik vertelde hem niet hoe het verhaal echt was afgelopen, namelijk dat mijn vader de pen van me afpakte en zijn hoofd schudde.

Volgens Lily

De blauwe kamer is een hartverscheurend boek over een meisje dat kost wat het kost haar depressieve moeder wil helpen. Maar hoe doe je dat als je zelf maar 8 jaar bent. Hoever kan een moeder gaan? En hoe verwerk je dat alles als je zelf moeder wordt? Mooi boek!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s